Geschiedenis van Elektriciteit Vochten NV

Elektriciteit Vochten NV is ontstaan toen René Vochten in 1968 een éénmanszaak oprichtte om elektrische installaties uit te voeren in woning- en villabouw. In de loop der jaren heeft René Vochten een groot klantenbestand opgericht en werden er verschillende werknemers in dienst genomen.

Eind jaren tachtig, begin jaren negentig stappen beide zonen van René Vochten bij in de firma. Mark Vochten gaat zich uitsluitend bezighouden met alarmsystemen en alles wat met beveiliging te maken heeft. Hoe de firma AEV Vochten NV is geëvolueerd, nu onder de naam van Wachtguard Security NV, en wat zij momenteel doen kunt U zien op www.watchguard-security.be

Kurt Vochten, huidig bestuurder van Elektriciteit Vochten NV, ging verder met de elektrische installaties. De firma heeft in de laatste tien jaren een flinke groei gekend door de impuls van verschillende zaken:

  1. kwaliteit van de geïnstalleerde installaties
  2. service en naservice naar de klanten
  3. nieuwe markten (netwerken, domotica,...)
  4. gedrevenheid en toewijding van ons personeel.

Momenteel kan Elektriciteit Vochten NV een totaal aanbod maken van elektrische installaties, zowel naar nieuwbouw en renovatie als naar de industrie toe. Specialisatie gaat naar integratie projecten in de domoticasector.

Er zijn een vijftiental arbeiders en een drietal bedienden in dienst om de dagelijkse taken van de firma te kunnen verwezenlijken.


Vochten NV is Crestron integrator en KNX Professional