VERLICHTING

Bespaar op uw verlichting zonder dat u er iets voor moet doen

Automatisering van verlichting is helemaal niet nieuw: bewegingssensoren in toiletruimtes, timers op schakelaars in de gang, … In de meeste huizen en kantoren zijn slimme lichtpunten te vinden. Maar de mogelijkheden van geïntegreerde verlichting gaan véél verder natuurlijk.

Efficiëntie en energiebesparing

Het voordeel van verlichtingsintegratie is de mogelijkheid om op elke plaats op elk moment te besparen op verlichting. Daarbovenop maakt automatisering uw leven een pak eenvoudiger en leuker:

  • overal dimmen, overal een geschikte sfeer scheppen
  • bewegingsmelders in weinig gebruikte ruimtes
  • automatisch uitschakelen verlichting als de laatste persoon het gebouw verlaat
  • scenario-verlichting bij afwezigheid of bij alarm

Gebruik daglicht om energie te besparen

U gebruikt uw ramen om naar buiten te kijken. Maar ze laten natuurlijk ook licht in de kamer vallen. Vaak is dat licht bijna genoeg om zonder extra verlichting verder te kunnen. Maar buitenlicht is natuurlijk niet constant. Daarom integreren we sensoren in uw elektriciteitssysteem die de lichtintensiteit permanent meten en uw spots of lampen vanzelf aanpassen. Zo geniet u altijd van een comfortabele lichtsterkte, zonder dat u ook maar één cent te veel energie verbruikt.

Integratie in smartphones en andere bedieningselementen

Bestuurt u de verlichting vanuit een controlekamer? Of mag iedereen met zijn smartphone de lichten aanpassen? En wat als u buiten gaat? Wil u dan op die plaats in één keer alles kunnen uitzetten? We maken uw lichtsysteem bedienbaar volgens uw gewoontes en gebruiken. Dat is gewoon gemakkelijk.

We nemen uw bouwplannen graag onder de loep >