Hoofdmenu

MENU

DBG – Hoogstraten

DBG richt zich vooral tot de verhuur van opslagplaatsen en kantoren. Aangezien de huurder zoveel mogelijk ontlast moet worden van diverse schakelingen is hier gekozen om een volledig geautomatiseerde installatie te installeren d.m.v. KNX-sensoren. De eigenaar/verhuurder heeft supervisie via een Zennio touchpanel.

Vorsselmans NV – Loenhout

Populierenhof – Sint-Niklaas

Populierenhof in Sint-Niklaas was een groot project dus ook een grote uitdaging voor Vochten. Onder leiding van Ibens en onze prima samenwerking hebben we dit woonzorgcentrum zeer gedetailleerd kunnen afwerken. Het bestaat uit 4 gebouwen, 120 kamers en een dertigtal assistentiewoningen. In dit complex zijn er vele systemen toegepast waaronder het Healthcare systeem van Televic.

Daarnaast hebben we ook dit geïnstalleerd in het complex:

  • Licht
  • Stopcontacten
  • Brand- en camerabeveiliging
  • Datanetwerk
  • Audio-installatie

 

Dit alles is ook nog eens geïntegreerd over de 4 gebouwen met een KNX-installatie waar we nu al meer dan 25 jaar ervaring mee hebben.

Herenhuis – Hoogstraten

Dit Herenhuis te Hoogstraten is een mooi voorbeeld van een villa midden in de stad. Het is dan ook onze taak geweest om deze te voorzien van de nodige installaties. Hieronder ziet u enkele foto’s van deze installatie.